Coralreef.dkCoralreef.dk er en privatejet hjemmeside med det ene formål at videreformidle viden om saltvandsakvarie-hobbyen.


Da siden ikke er en del af en virksomhed eller organisation er vi 100 % neutrale og har ingen anparter i noget. Informationerne og holdningen på siden er derfor upartisk og tager udgangspunkt i forfatterens/skribentens egen holdning.


Målet med coralreef.dk er med tiden at være et digitalt opslagværk for viden omkring saltvandsfisk, koraller, teknik og diverse guides i forhold til akvariehobbyen. Dette er ledsaget af en blog som holdes opdateret med diverse historier, news og informationer der tilknytter sig hobbyen.  


Da siden udlukkende drives af frivillig arbejdskraft tager det tid - har du lyst til at være en del af teamet eller bidrage med billeder og lign., kan du henvende dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..      

God læselyst.


På vegne af Coralreef.dk

Anders Sørensen     

Populære

 • Musée Océanographique de Monaco +

  Billedegalleri fra et besøg på Marinemuseet i Monaco, Monte Carlo (2008). Read More
 • Sjovt symbioseforhold! +

  En dykker fangede denne sjove adfærd i havet ud for Sulawesi mellem en ukendt fisk og blæksprutten Thaumoctopus mimicus.   Read More
 • Ekstremt flot HD-video +

  Så er der lidt lækkeri til en søndag aften, sæt videoen på 1080p og kobl pc'en til fladskærmen og nyd Read More
 • 1

Foder

 • Fiskefoder
 • Mysis - fang-selv

Hjemmelavet fiskefoder

 

Lav dit eget fiskefoder og giv dine fisk de bedste betingelser. Opskriften kan varieres alt efter hvilken type fisk man holder, carnivore/herbivore.

Afhængig af størrelsen på fiskene kan man lave foderet mere eller mindre groft.

Read More

Mysis er små krebsdyr i familen Mysidae. Mysis er godt foder til fiskene og samtidigt er det spændende, at fodre med levende dyr og se fiskenes naturlige jagtinstinkt slå til. I denne guide kan du læse hvor og hvordan du fanger Mysis selv - og tag familien med, det er nemlig noget alle kan være med til!

Read More

Danske saltvandsbutikker

Oversigt over danske saltvandbutikker.

Gå til kortet

Gå til kortet

Coralreef.dk på facebook

Like Coralreef.dk på Facebook og få det hele med.

 Coralreef.dk på facebook.dk

Gå til Facebook

Reefbuilders RSS

Menu

 • 1